ŠIROK OSMIJEH I METALNI ZUB

PAS SA ZUBNOM PROTEZOM: Nije baš kao na reklami. Čak je i malo zabavnije

Wesly je sretno štene. Zlatni retriver samo je jedan, od ukupno 6 pasa koje ima Molly Moore, zaposlenica veterinarske klinike u Michiganu, SAD. Međutim, Wesly se razlikuje od svoje braće i sestara. Njegovi su zubi počeli rasti u krivom smjeru pa su Molly i njezin šef, veterinar i suprug, Jim Moore, odlučili ispraviti tu sitnu grešku prirode.

Odlučili su Weslyju staviti aparatić kako bi mu zubići pravilno rasli. To je vrlo rijedak postupak, a Jim ih godišnje napravi svega nekoliko.

Operacija nije trajala dugo, a Wesley neće niti znati da se dogodila. Veterinar mu je aparatić za  zube stavio dok je pas bio pod narkozom. Kaže, to će mu pomoći da ima zdravije zube i “ljepši osmijeh”.

Wesly se uopće nije bunio, jednom kada se probudio. Protezu nije niti osjetio, čak štoviše, njegovoj se vlasnici čini kako joj se pas “smije” više nego prije.

“Totalno mi je sladak s tim aparatićem. Sigurna sam da sam i ja izgledala ovako, kada sam ga s 12 godina dobila i ja”, napisala je ispod fotografija njegova vlasnica.

Wesly neće dugo nositi aparatić, samo nekoliko tjedana. Čini se kako će njegova slava zbog ovog osmjeha trajati duže, jer čak je uspio nasmijati čak 270 tisuća ljudi, koji su podijelili njegovu fotografiju na svojim profilima.

Povratak na Net.hr