#lijepinasi

NET.HR PREDSTAVLJA NAJLJUBIMCE: Da, i oni mogu biti nostalgični, zamišljeni, letargični…

Naš inbox kao i hashtag na Instagramu je prepun ljepotana i ljepotica, šašavih i zamišljenih, razigranih i ozbiljnih, preslatkih i dostojanstvenih. Moramo priznati da nam je stvarno teško bilo odabrati samo neke. Najradije bismo ih stavili sve!

Ali bez brige, već sutra vas čeka nova ekipa ljubimaca i dnevna doza umiljatosti. Snimili ste psića kako krade sa stola, papagaja kako se “bori” s kablom od TV-a, macu koja je odlučila da ju eto baš sada morate maziti pa vam je okupirala tipkovnicu i miš, ili je vaš ljubimac jednostavno sladak za poludjeti dok spava i žica ?

Pošaljite nam sliku ili video na mail ljubimci@adriaticmedia.hr ili ih tagirajte na Instagramu  #lijepinasi.  Pošaljite i ime ljubimca, naznačite je li  fotografija ili video, a ako želite i grad, ime vlasnika, starost

Objavljujemo najblesavije, najljupkije, najšašavije, najzgodnije….   Ukratko – sve naj fotografije i snimke koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

Ovaj ljepotan nije nam se predstavio, ali ni ne treba – takva ljepota je nadaleko poznato.

12833467_10205783280922833_994817093_n

Ja sam Aron veseli njemački ovčar. Imam 2 mjeseca ali već jako dobro što trebam raditi kad mi bace štap. 

Zizi, iz Zadra. A sada probajte to reći pet puta što brže :)

img_0370

Roky ima 3,5 g,  a da je najbolji pas na svijetu ( za slućaj da nije očito) tvrdi ne vlasnik Domagoj, nego i svi koji su ga upoznali.

Ivanov Don iz Županja iako ima tek  1o mjeseci, već je mudrac koji volu zamišljen promatrati rijeku…

Povratak na Net.hr