Pasmine / Mali bijeli psi koji ne rastu: koja je vrsta idealna za vas?

Image
Foto: Pixabay

Mali bijeli psi koji ne rastu često su slika i prilika savršenih pasa za stan. Može li neka od ovih pasmina biti idealna za vas? Proučite ih i zaljubite se

29.11.2018.
18:18
Pixabay
VOYO logo

Mali bijeli psi koji ne rastu mogli bi biti idealno rješenje za one koji žele psića, ali nemaju prostora. Bijela boja, s druge strane, omiljena je među vlasnicima pasa, ali i djecom. Vrste koje vam donosimo nisu fizički zahtjevne, pržaju mnogo ljubavi i da - mali su, bijeli i ne rastu. 

Mali bijeli psi koji ne rastu - vrste

Zapadnoškotski bijeli terijer

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznatiji pod imenom Westie, terijeri su energične loptice koje se odlikuju snažnom muskulaturom. Imaju dvoslojno krzno, glatku i čvrstu dlaku i vrlo su otporni psići. Ova vrsta savršena je za stan jer gotovo uopće ne pušta dlake. Međutim, organizirajte se da ih možete svakodnevno voditi van jer imaju puno energije kao i svi terijeri.

Bišon

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bišon je u posljednje vrijeme postao prava 'it' pasmina. Privlače pažnju svojom debelom, kovrčavom i bujnom dlakom koja ih čini pravim plišancima. Vrlo su mazni i vole ljude te ih ne morate istrčavati svaki dan. Međutim, ovi mali bijeli psi koji ne rastu trebaju pravi beaty tretman svaki dan. Njihova dlaka može se brzo zapetljati i postati pravi horor za vlasnike i frizere pasa. 

Shitz zu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shitz zu je još jedna mala bijela vrsta koja se istične po karakterističnom licu i glatkoj dlaci. Dugodlaka su pasmina, ali se ne linjaju. Ipak, potrebno ih je kao i bišone svakodnevno četkati. Za shitz zu je ključna dresura na vrijeme. Od malih nogu počnite sa socijalizacijom jer vuku na dominantnost i teritorijalnost. 

Pudlica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mali bijeli psi koji ne rastu mogu biti i pudlice. Pudlice u bijeloj boji možete nabaviti u mini veličini, a sigurni smo da ćete biti oduševljeni ovom intelingentnom pasminom. Potrebno ih je četkati i ne linjaju se. Počenite ih trenirati od rane dobi kako bi je 'pripitomile' jer su pudlice dosta neovisni psi. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo