Play ponuda

FOTO: / Ovakve face teško je naći!

shimmer fallback

Oni su iskreni, zaigrani, blentavi, puni ljubavi i totalno odani. Ok, nađe se i koji 'mrgudni' primjerak, ali njemu u životu sigurno nije bilo lako.

2.5.2011.
14:31
Play ponuda

Ono što je najbitnije, oni ne lažu, uopće im nije bitno nosite li Armani ili majicu s placa i nikada vam neće zabiti nož u leđa.

Tražite ljubav, nježnost, pažnju i odanost? Uz sve to, rado biste dodali malo zabave i veselja? Ne, ovo nije oglas za agenciju za spajanje parova, ovo je kratki uvod u neodoljivi svijet pasa.

Možete biti među ljubiteljima ili mrziteljima životinja, ali ako imate imalo duše i zaboravite na tren da čovjek ipak nije jedino i najmoćnije stvorenje na planeti, shvatit ćete koliko je nevjerojatan životinjski i biljni svijet. Iz tog bogatstva malih zajednica izdvojili smo pse, najbolje prijatelje svakog čovjeka.

Kralj Friedrich Veliki davno je rekao: 'Psi imaju sve najbolje čovjekove osobine, bez da istovremeno imaju njegove mane.'

A mi ćemo nadodati riječi komičara Josha Billingsa: 'Pas je jedino živo stvorenje na Zemlji koje vas voli više od vas samih.'

Da su mu psi najbolji frendovi, čovjek se uvjerio nebrojeno puta, a ako ste među onima koji i dalje ne vjeruju u tu tvrdnju, možda vas pogled na današnju galeriju razuvjeri.

Play ponuda
Play ponuda