#lijepinasi

BUBA JE DOBILA NOVOG PRIJATELJA: Tigi je možda mali, ali se jako vješto izbori za svoje mjesto

Naš inbox kao i hashtag na Instagramu je prepun ljepotana i ljepotica, šašavih i zamišljenih, razigranih i ozbiljnih, preslatkih i dostojanstvenih. Moramo priznati da nam je stvarno teško bilo odabrati samo neke. Najradije bismo ih stavili sve!

Ali bez brige, već sutra vas čeka nova ekipa ljubimaca i dnevna doza umiljatosti. Snimili ste psića kako krade sa stola, papagaja kako se “bori” s kablom od TV-a, macu koja je odlučila da ju eto baš sada morate maziti pa vam je okupirala tipkovnicu i miš, ili je vaš ljubimac jednostavno sladak za poludjeti dok spava i žica ?

Pošaljite nam sliku ili video na mail ljubimci@adriaticmedia.hr ili ih tagirajte na Instagramu  #lijepinasi.  Pošaljite i ime ljubimca, naznačite je li  fotografija ili video, a ako želite i grad, ime vlasnika, starost

Objavljujemo najblesavije, najljupkije, najšašavije, najzgodnije….   Ukratko – sve naj fotografije i snimke koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

“Mali mačić je Tigi (3 mjeseca) ,a velika micka je Buba (3 godine). Tigi je nedavno udomljen mačić koji se voli jako maziti (samo kad se njemu da) i jako je zaigran. Oboje žive u Zagrebu, te se polako upoznavaju jedno s drugim.

 

img-20160518-wa0013

img-20160429-wa0031

 

20160519_110913

Povratak na Net.hr