Aleksandra Jasmin je tattoo umjetnica iz Finske koja zarađuje tetoviranjem drugih ljudi, ali i ona se sama može pohvaliti tetovažama koje joj prekrivaju većinu tijela.

Kako je otkrila za News.com.au, tetoviražama je postala opsjednuta kao dijete kada je vidjela da joj se roditelji tetoviraju. Nedavno je ova majka troje djece na društvenim mrežama pokazala što je sve napravila tijekom godina na svom tijelu i oduševila pratitelje.

Pozirala je u toplesu i pokazala kako joj izgleda torzo koji je u potpunosti prekriven tintom i nevjerojatnim crtežima.

“Hodajuće umjetničko djelo”, “Predivna si, sjajne tetovaže”, “Predivno platno od kože i tinta”, neki su od komentara na fotku.

Aleksandra svojim objavama želi nadahnuti druge, podsjećajući pratitelje da su i oni lijepi.

“Probudila sam se danas s niskim samopouzdanjem, okinula nekoliko fotki da dokažem da griješim. Držite se svi koji se ponekad mučite”, poručila je nedavno uz jedan selfie.

Suprug dijeli ljubav prema tinti

Tattoo umjetnica je prošle godine na svom YouTube kanalu otkrila da joj je 99 posto tijela prekriveno tetovažama.

Iako se bavi time, priznaje kako ju svaka nova tetovaža boli pa je nedavno odlučila kako više neće ukrašavati tijelo tintom.

“Stvarno sam ovisna o tetovažama”, izjavila je i otkrila kako je na njih potrošila 45.000 dolara (oko 290.000 kuna), a proces je započela kada je imala 19 godina.

Aleksandra tvrdi da su reakcije na njen neobičan izgled uglavnom pozitivne, no bilo je ljudi koji su se ponijeli neprimjereno.

Njen suprug Roope također ima mnoštvo tetovaža, a nazivaju se “tetoviranim parom”.