55-godišnja manekenka i bivša taksistica iz Leipziga u Njemačkoj tijekom pet godina potrošila je 25 tisuća funti na svoje tetovaže za koje vjeruje da joj daju 'energiju'

Baka Kerstin Tristan svoju cjeloživotnu ušteđevinu potrošila je na tetovaže koje joj prekrivaju gotovo cijelo tijelo. Ova 55-godišnja manekenka i bivša taksistica iz Leipziga u Njemačkoj tijekom pet godina potrošila je 25 tisuća funti (oko 218.000 kuna) na svoje tetovaže za koje vjeruje da joj daju "energiju".

Gotovo 90 posto njenog tijela prekriveno je cvijećem i leptirima.

Kerstin je u videu kojeg je objavila na YouTubeu rekla da "jednostavno više nije mogla podnijeti svoju kožu" te pojasnila da je "žrtvovala svoju cijelu ušteđevinu za njih".

"Na tetovaže sam uložila između 30 i 35 tisuća eura".

"Jednostavno sam željela isprobati nešto novo. Svi živimo samo jednom i pomislila sam da u mojim godinama mora doći nešto stvarno. Kad se pogledam u ogledalo, vidim prekrasnu livadu", rekla je.

Na svom Instagram profilu, na kojem redovno objavljuje fotografije svojih tetovaža, ima više od 156 tisuća pratitelja, a njen računa Only Fans pokazuje njenu otmjeniju stranu.

Njezine su snimke privukle tisuće lajkova i komentara, a jedan je obožavatelj napisao: "Ovo je prekrasno."