Play ponuda

Skinite pet kilograma u samo pet minuta

shimmer fallback

Pametnim odabirom odjeće možete znatno popraviti svoju figuru. Bitno je znati što želite prikriti, a što istaknuti i kako. Par jednostavnih savjeta pomoći će vam da uvijek izgledate neodoljivo

31.10.2010.
14:29
Play ponuda

Izbjegavajte krupne uzorke

Psihodelični i drečavi uzorci pretvorit će vas u hodajuću reklamu. Držite se umjerenih boja, koje odgovaraju vašoj boji kože i kose, a ako želite izgledati mršavije izbjegavajte svjetlucave materijale.

Kupujte odjeću koja vam odgovora

arti-201010250699006Iako se čini banalno, mnogi ljudi kupuju odjeću koja im je prevelika ili premala. Dosta nas u trgovini očajnički pokušava stati u neku 'idealnu' veličinu iako nam premale traperice ističu 'šlauf' oko struka ili nam se rukavi preuske košulje urežu u nadlaktice. Morate imati na umu da će vam tijesna odjeća naglasiti višak kilograma.

Izbjegavajte capri hlače

Iako su mrkva hlače koje jedva dopiru do članaka trendy zadnjih par sezona, imajte na umu da one lijepo stoje jako malom broju žena s jako dugačkim nogama…

(Pre)uske traperice

Uske traperice savršeno stoje vitkim, dugonogim curama s malim stražnjicama i ravnim bokovima. Žene sa zaobljenim bokovima trebale bi izbjegavati ovaj kroj hlača, bez obzira koliko vitke noge imale. U hlačama s ravnim nogavicama, koje se ne sužavaju oko gležnja izgledat ćete znatno bolje.

Stvorite struk

Ako je vaš problem višak mesa oko struka, iluziju figure pješčanog sata možete stvoriti pravilnim odabirom odjeće. Majice ili tunike dubljeg dekoltea, rezane ispod grudi, savršen su izbor, pogotovo ako je pasica koja počinje ispod grudi malo šira i zanimljivo ukrašena. Isto pravilo pokušajte primijeniti i za haljine i jakne.

Obratite pažnju na izrez oko vrata

Ako se odlučite za mali okrugli izrez, lađa izrez ili dolčevitu, gornji dio tijela učinit ćete još krupnijim. Ako vam je cilj izgledati što 'sitnije' u gornjem dijelu, odaberite odjeću s V izrezom, dubljim okruglim izrezom ili izrezom u obliku srca.

Suknje A-kroja

Rijetke su žene kojima ovaj model suknji ili haljina ne stoji dobro. Zahvaljujući A-kroju koji je uzak oko struka te se prema koljenima lagano širi, vaši bokovi i guza gotovo potpuno nestanu. Ako vas pak muči nedostatak bokova i stražnjice, onda je ovo kroj koji bi trebali izbjegavati. Radije odaberite usku suknju kojom ćete naglasiti ono što imate.

Uz sve nabrojano trebali bi još poraditi na svom držanju. Pravilno držanje popravit će vašu figuru u sekundi, kao i visoke potpetice. Pripazite i da vam majica ne dopire ispod linije prepona. Ako vam majica potpuno pokriva guzu izgledat ćete niže.

Prethodni članci:

arti-201010250699006 arti-201009120205006 arti-200911180438006

Play ponuda
Play ponuda