NITKO NE VJERUJE KOLIKO OVA ŽENA IMA GODINA: / Dobro je pogledajte, vidite li zašto joj svi govore da 'stari unatrag'?

Image
Foto: Instagram

Njezino mišićavo tijelo u kombinaciji s lijepim licem privlači mnoge poglede te gotovo svakodnevno dobiva hrpu komplimenata

25.11.2020.
8:35
Instagram
Play logo

Ova mama šokirala je ljude na internetu kada je napokon priznala koliko ima godina. Mladoliko i njegovano lice te fit tijelo bez grama sala i celulita učinili su da Kanađanka Alicia Schoroth izgleda kao da je zamrznuta u vremenu ili, kako su utvrdili njezini pratitelji, "kao da stari unatrag".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onda, koliko biste joj godina dali? E, pa koju god brojku vi ponudili, zasigurno nikad ne biste rekli da ima 47! Da, ova ljepotica gotovo da je na pragu 50-ih, a mnogi se slažu da izgleda čak upola mlađe.

Schoroth ne skriva da redovito vježba kako bi održala svoju formu. Njezino mišićavo tijelo u kombinaciji s lijepim licem privlači mnoge poglede te gotovo svakodnevno dobiva hrpu komplimenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam uvijek bila ovako fit. Kada sam imala 20 godina, zdravlje mi je bilo narušeno i uopće nisam vodila računa o sebi", priznala je u razgovoru za The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobijedila na fitness natjecanju

Međutim, kada je njezin otac preminuo zbog komplikacija s dijabetesom, dok je ona imala 26 godina, Alicia je shvatila da nešto mora promijeniti ako si želi dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Shvatila sam da se moram usredotočiti na svoje zdravlje i kondiciju. Kao dijete imala sam prekomjernu težinu i u tinejdžerskim godinama borila sam se s poremećajem prehrane. Cijeli život borim se s kilažom, ali sada sam se dovela u red dobrom prehranom i vježbanjem. Ponosna sam što se sada osjećam i izgledam bolje nego ikad", rekla je samouvjereno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Snažna sam i imam toliko energije. Moj zdravi stil života kao da je zaustavio starenje", dodala je. Schoroth je nastavila vježbati tijekom svojih 30-ih, a sa 42 godine bila je prvi put na natjecanju u fitnessu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez problema je pobijedila žene u dvadesetima i zaradila pro karticu u međunarodnoj fitness organizaciji UFE, a čak je postala osobna trenerica koja se fokusira na pomaganje ženama u srednjim godinama da postignu svoje ciljeve.

Kada je 2014. godine dobila sina, odustala je od svoga posla direktorice u banci te pokrenula stranicu na društvenim mrežama za motiviranje žena pod nazivom HER Power Lifestyle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima više od 24.000 fanova

"Naša tijela različito reagiraju na vježbanje i hranu. Ono što je djelovalo u našim 20-ima, više ne funkcionira. Žene starije od 40 godina moraju se usredotočiti na više nemasnih proteina, puno zdravih masti, više lisnatog povrća i povrća krcatog vlaknima. Uklonite prerađenu hranu, rafinirani šećer i eliminirajte mliječne proizvode i gluten. Većina se žena boji masti. Zdrave masnoće trebale bi činiti velik dio naše prehrane jer pomažu u hormonalnoj ravnoteži", objasnila je Alicia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je otkrila da ona trenira pet puta tjedno te u svoje vježbanje uključuje kardio, HIIT trening, te dizanje utega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Većina nas ima taj strah od starenja. Ali umjesto da živimo u strahu, trebamo krenuti naprijed i nastaviti živjeti najbolji, najzdraviji i uravnoteženi životni stil najbolje što možemo. Moramo prihvatiti život i živjeti u trenutku. Briga zbog nečega što ne možemo promijeniti samo stvara veći stres, a to dovodi do zdravstvenih problema. Uvijek pazite na svoj um, tijelo i dušu", savjetuje ova fit mama.

Aliciju danas na Instagramu prati više od 24.000 ljudi. Pratitelji joj svaki dan ostavljaju laskave komentare ispod njezinih objava.

"Pa ti uopće ne stariš", "Za tebe vrijeme kao da je stalo", "Ti su čudo od žene", "Doslovno stariš unatrag", piše joj ekipa, očarana njezinim zavidnim izgledom u 48. godini života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo