Play ponuda

DRUGI ČOVJEK / Dobrodušni frizer besplatno ošišao i obrijao beskućnika, čudesna transformacija postala hit: 'Izgleda 20 godina mlađe'

Image
Foto: TikTok

Joshua je shvatio da čovjek nije prao kosu danima i bio je odlučan u namjeri da ga besplatno ošiša

24.11.2022.
9:24
TikTok
Play ponuda

Joshua Santiago pozvao je beskućnika u svoju mobilnu brijačnicu i ponudio mu besplatno brijanje i šišanje u nadi da će se dobro osjećati. Ljudi su bili zapanjeni transformacijom, piše Daily Star.

Image
NAORUŽAJTE SE /

Zimske viroze su pred vratima, ne dajte da vas obore! Napadnite prvi i spriječite bolest uz ovih devet trikova

Image
NAORUŽAJTE SE /

Zimske viroze su pred vratima, ne dajte da vas obore! Napadnite prvi i spriječite bolest uz ovih devet trikova

Joshua, koji je pokretač projekta Empowering Cuts koji nudi besplatni makeover potrebitima u SAD-u, upoznao je čovjeka na ulici i priuštio mu nevjerojatnu transformaciju. Naime, dobrodušni brijač učinio je da izgleda 20 godina mlađe.

"Svatko zaslužuje osjećati se dobro i zadovoljno sobom", napisao je Joshua na svom TikTok videu koji prikazuje beskućnika kako sjedi na stolici u njegovom mobilnom salonu.

Kosu nije prao danima

Njegovo lice, koje je izgledalo umorno, prekrivala je obrasla brada i gusti brkovi. Joshua je shvatio da čovjek nije prao kosu danima i bio je odlučan u namjeri da ga besplatno ošiša.

U drugoj polovici videa prikazano je kako je beskućnik izgledao nakon što je obrijao bradu i podšišao kosu. Joshua ima pravilo da svojim mušterijama daje "upravo ono što su tražili", a muškarac se odlučio za popularnu buzz cut frizuru koja ne zahtijeva gotovo nikakvo oblikovanje i jednostavna je za održavanje.

Joshuinim pratiteljima se svidio njegov novi izgled. "Izgleda 20 godina mlađe!", "Kakvu razliku može napraviti frizura", "Na kraju izgleda kao neki nasumični lik iz videoigrice, cool", komentirali su.

Neki od pratitelja zahvalili su Joshui što pomaže beskućnicima da se vrate na pravi put. Upitan je li mu se možda koji bivši beskućnik javio kada je pronašao posao i stan, Joshua je odgovorio s emotikonom sklopljenih ruku: "Cijelo vrijeme!".

Play ponuda
Play ponuda