Play ponuda

ŠOKIRALA LJUDE PA DOBILA OTKAZ / Zaposlenica McDonald'sa objavila video o najvećim tajnama franšize: Osvrnula se na famozni tajni meni

Image
Foto: Profimedia

Zaposlenica McDonald'sa podijelila je video na svom TikTok profilu i otkrila tajne o restoranu, od tajnog menija do toga zašto je aparat za sladoled uvijek "pokvaren"

22.3.2022.
7:03
Profimedia
Play ponuda

Oduvijek je bilo mnogo glasina o McDonald'su, ali konačno je jedna od zaposlenica McDonald'sa na svom TikTok profilu otkrila neke od tajni lanca brze hrane, što je brzo postalo viralno.

TikTokerica Ashton iz New Yorka je nedavno objavila prilično eksplozivan video otkrivajući neke od stvari koje smo oduvijek željeli znati o restoranu.

Tajna o aparatu za shake i sladoled

U mnogim situacijama kada biste išli naručiti shake ili sladoled, rekli bi vam da je aparat za sladoled pokvaren. Prema Ashtonu, to u osnovi nikada nije slučaj.

Zaposlenica se izjasnila: "99,9% vremena aparat za sladoled nije pokvaren. Postoje tri razloga zašto vam kažemo da je pokvaren. Jedan: čisti se. Drugi: u grijanom je načinu rada pa je iz bilo kojeg razloga sladoled unutra vruć. Treći: ako smo zauzeti, nemamo dovoljno osoblja, a puno smo vremena zauzeti automobilima i dostavama pa jednostavno nećemo posluživati ​​sladoled dok gužva ne prođe."

Tajni meni ne postoji

Slijedi tajni meni. Prema Ashtonu smo svi živjeli u laži.

Zatim je dodala: "Tajni meni ne postoji. Jedina tajna je da možete prilagoditi bilo koju stavku na izborniku, a mi ćemo to učiniti."

Image
SPASONOSNO /

Stalno ste naduti i ispuštate smrdljive vjetrove? S ovim trikovima riješite se neugodnosti u tren oka

Image
SPASONOSNO /

Stalno ste naduti i ispuštate smrdljive vjetrove? S ovim trikovima riješite se neugodnosti u tren oka

Meso je sveže

Postoje i neki drugi revolucionarni detalji koje Ashton otkriva, na primjer ako želite nešto svježe pečeno naručite hamburger.

"Meso od hamburgera je svježe, u hladnjaku je, nije smrznuto", objašnjava ona.

Video je postao popularan

Video je u samo nekoliko dana prikupio šest i pol milijuna pregleda i puno urnebesnih komentara.

"Zamislite da naručite sladoled i oni kažu: "Nah, aparat se zagrijava", komentirala je jedna osoba, dok je druga napisala: "Bivša zaposlenica McDonald'sa, sve činjenice su ovdje."

Ashton je na kraju dobila otkaz zbog videa koja je snimila o McDonald'su i objavila na društvenim mrežama, prenosi Cosmopolitan.

Play ponuda
Play ponuda