A ovaj genijalni recept osim toga je jednostavan za pripremu i praktičan za jelo.
Prepolovite luk, skinite opnu i oljuštite dva tri vanjska sloja ( kao na slici)
Nasjeckajte nešto od ostatka luka i izmješajte s mljevenim mestom, peršinom, šampinjonima, smeđim šećerom, krušnim mrvicama i ostalim začinima po volji. Dobro izmješajte u konzistentnu smjesu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oblikujte kuglice i "obucite ih" u sloj luka.
Omotajte ih u špek-pancetu-slaninu i učvrstite čačkalicama.
Stavite ih u zagrijanu pećnicu na 215 stupnjeva te pecite 40-ak min. Pečete li ih na roštilju pazite da vatra ne bude prejaka kako bi se i iznutra dobro ispekle.
Pripremate li ih u pećnici, možete ih premazati umakom za roštilj te zapeći.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa