'Kubanski' kotleti s anisom

Počinje sezona roštiljanja, a malo je onih koji mogu odoljeti mirisu mesa ili ribe sa žara.

8.4.2010.
10:53
VOYO logo

Priprema:

Pripremite roštilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U mikseru izmiksajte mango, sok od limuna, češnjak, sol, a na koncu posipajte s korijandrom.

U mlincu sameljite papar, sjeme anisa, sol i šećer. Stavite u malu zdjelicu i umješajte maslinovo ulje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po kotletima utrljajte smjesu s paprom. Pecite, 2 minute sa svake strane.

Sklonite na rub roštilja pa pecite još 3 minute sa svake strane. (Meso treba peći prekriveno, recimo izvrnutom tavom.)

Stavite na pladanj i pustite da odstoji 5 minuta.

Servirajte s pireom od manga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo