Kraljevski posjet Cardiffu: Meghan je prekršila još jedno pravilo, a njen je outfit danas ponovno glavna tema

Image
Foto: Arthur Edwards / afp

Navodno je jednoj djevojčici dala autogram, što kraljevska obitelj strogo zabranjuje

19.1.2018.
14:00
Arthur Edwards / afp
VOYO logo

Meghan Markle i princ Harry jučer su se ponovno zajedno pojavili u javnosti, a ovoga puta posjetili su dvorac Cardiff ispred kojeg ih je, očekivano, dočekao veliki broj obožavatelja.

Meghan je, još jednom, potpuno oduševila svojim modnim odabirom, a danas se naveliko priča o cipelama, kaputu i torbici koje je nosila. Jučer je odabir pao na klasičan crni kaput na vezanje u mašnu s potpisom Stelle McCartney, a cijena jednog ovakvog modela, koji je trenutno dostupan u Harrodsu, je 11.799,53 kune. Skinny crne hlače koje je odabrala proizvod su velškog brenda Hiut Denim, piše Metro, a jedan par košta 175 funti (1.475,42 kune). Odabir cipela ovoga je puta također pao na crni baršunasti model s potpisom dizajnerice Tabithe Simmons, koje su trenutno dostupne na Browns web shopu za 525 funti (4.426,27 kuna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torbica nam je najviše zapela za oko

Image
Foto: Arthur Edwards / AFP

Jedini modni komad koji je malo odskakao od cijele kombinacije, a koji nam je samim time i najviše zapeo za oko, je ova prekrasna zelena, klasična The Mini Venice kožna torbica luksuznog brenda DeMellier, koja je inače dostupna u nekoliko različitih boja. Torbica, naravno, nije baš jeftina; košta 3.161,62 kune, ali s obzirom da nam se baš jako sviđa, odlučile smo naći neke povoljnije, a slične modele koje trenutno možete kupiti po trgovinama u gradu.

Navodno je prekršila još jedno kraljevsko pravilo

Naravno, osim njenog outfita, danas se govori i o tome kako je Meghan jučer možda ponovno prekršila jedno kraljevsko pravilo i to ono o zabrani davanja autograma ljudima u javnosti. Naime, članovi, kao i budući članovi kraljevske obitelji, ne smiju davati autograme iz sigurnosnih razloga, piše Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovoj se slici jasno vidi kako Meghan nešto piše na papir djevojčice koja ju je to zamolila, no, iako se nagađa da joj je uz poruku ostavila i svoj autogram, javili su se glasnogovornici kraljevske obitelji koji tvrde kako je Meghan djevojčici ostavila samo slatku poruku na papiru. Kako god bilo, ponovno je pokazala da je jednostavna i pristupačna žena koja će uvijek zastati, popričati s ljudima i poslušati što joj imaju za reći, kad god se pojavi u javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije baš jeftina, ali našle smo nekoliko povoljnijih alternativa

Image
Foto: demellierlondon

Jako nam se sviđa ova njena torbica, ali cifra od 3.161 kunu nam je ipak malo previsoka

Plava torbica s resicama na privjesku, Orsay, 193,07 kuna

Image

Orsay

Bež torbica, Carpisa, 229,00 kuna

Image

Carpisa

Prljavo bijela torbica s remenom, Bershka, 99,90 kuna

Image

Bershka

Crna torbica, Orsay, 222,78 kuna

Image

Orsay

Torbica sa safiano efektom, Mango, 169,90 kuna

Image

Mango

Smeđa kožna torbica, Springfield, 74,21 kuna

Image

Springfield

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo