Koktel sa škampima i pikantna krema

Začinjene škampe pečene na maslinovom ulju ponudite tople uz hladnu pikantnu kremu ili ohlađene. Poslužite uz zelenu salatu i prepečeni kruh.

4.8.2010.
14:06
VOYO logo

Sastojci:

• 3/4 šalice čili umaka • 2 žlice naribanog hrena • 2 žlice limunovog soka ( iscijedite 1/2 limuna) • 2 žlice umaka Worcestershire • 1 žličica sjemena celera • malo peršina, nasjeckati • 1 duži celer s listovima, sitno nasjeckajte • malo crnog papra • 16 velikih škampa • 2 žlice djevičanskog maslinovog ulja • sol • 1 žličica dimljene slatke paprike

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upute: 1. Prvih sedam sastojaka pomiješajte, poparite i ostavite u hladnjaku.

2. Nekih 7 do 8 minuta pecite posoljene i popaprene škampe i papriku na ulju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Servirajte na pladnju ili u širokim zdjelicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo