Jednostavna juha od škampa

Recept je jednostavan i brzo se priprema. Idelano osvježenje za vruće dane, a u prilog ide i činjenica da je juha niskokalorična.

16.6.2010.
16:39
VOYO logo

Priprema:

Usitnite 2 i 1/4 krastavca. Izmiksajte u pire: nasjeckane krastavce bez sjemenki, mlaćenicu, jogurt, nasjeckani luk i kumin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posolite i popaprite. Poklopite i ostavite u hladnjaku najmanje četiri sata, narežite preostali krastavac i ostavite po strani.

U sredinu svakog tanjura stavite očišćene kuhane repove škampa. Oko škampa nalijte hladnu juhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posipajte oguljenom i nasjeckanom rajčicom bez sjemenki, tanko narezanim lukom i krastavcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo