HRABRO POKAZALA ŠTO JE SKUHALA, ALI SU JE RAZAPELI: / 'Kao da je moj sin imao proljev i to je završilo na tvojoj tjestenini'

Žena je hrabro objavila fotku svog ručka, ne slutivši s čime će drugi korisnici usporediti njeno jelo

28.6.2020.
8:11
Facebook/Rate My Plate
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako na internetu objavite fotografiju tjestenine koju ste skuhali, pripremite se na 'paljbu' jer su neki spremni pod svaku cijenu braniti svoje omiljeno jelo.

Na svojoj koži je to iskusila jedna amaterka kuharica koja je svoj jedinstveni recept objavila na Facebook stranici 'Rate My Plate' (Ocijeni moj tanjur). Inače, grupa ima više od 2,5 milijuna članova koji se ne suzdržavaju od oštrih komentara kada je hrana u pitanju.

"Tjestenina s topljenom čokoladom", napisala je žena u opisu fotografije tanjura koja je skupila čak 9.000 komentara.

"Ovo izgleda kao da je moj sin imao proljev i da je završio na tvojoj tjestenini", "Pojela sam svijeću kad sam bila klinka i sigurna sam da je to bilo ukusnije od ove tvoje splačine. Želiš da ti nekoga nazovem? Obitelj, prijatelja, psihijatra?", "Ako se želiš poboljšati u kuhinji uzmi tanjur i baci tjesteninu u smeće", "Čokoladna tjestenina - izgleda isto na ulazu, kao i na izlazu, ako me razumiješ. Možeš preskočiti posrednika i odmah ju baciti u WC školjku", samo su neke od brutalnih reakcija.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali