Gulaš od gljiva i paprike

Odmorite se od mesnih jela i obradujte nepce finim gulašom od gljiva. Možete birati nekoliko vrsta, a najbolje će se stopiti vrganji, lisičarke i bukovače.

21.6.2010.
17:29
VOYO logo

Sastojci:

500 g različitih vrsta gljiva 1 zelena paprika 2 žlice ulja 3 žlice mljevene slatke paprike 1 žličica majčine dušice 1 dl slatkog vrhnja 1 dl kiselog vrhnja 1 dl bijelog vina 1 žlica brašna sol, papar svježi peršin

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema:

Gljive očistimo i narežemo, paprici izvadimo sjemenke, narežemo na sitno i prepržimo na ulju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad postane staklasta, dodamo joj gljive i sve pržimo oko 2 minute. Začinimo slatkom paprikom, posolimo, popaprimo, dodamo majčinu dušicu i vino. Dinstajte na laganoj vatri 15 minuta pa dodajte vrhnje.

Naposljetku dodamo brašno umućeno u malo vode i pustimo da gulaš prokuha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovi gulaš pospite sitno narezanim peršinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo