Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Fritata od tikvica i salata

Nemate li novaca, vremena i volje da kuhate komplicirana jela gastronomski užitak ne mora vam biti uskraćen. Vrijeme je za fritatu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

U tavi na maslinovu ulju pirjajte sitno sjeckani crveni i bijeli luk (češnjak dodajte malo kasnije). Zatim dodajte tikvice narezane na ploške, mrkvu i papriku.

Neka dinsta desetak minuta, a zatim ubacite bosiljak, peršin, sol i papar. Dodajte još malo maslinova ulja pa ubacite razmućena jaja.

Pečenu fritatu pospite naribanim sirom, najbolje parmezanom, poklopite par minuta pa poslužite.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike