Brzinski ručak: Šareni ražnjići s piletinom i povrćem
Tmuran ponedjeljak savršen je za živopisne ražnjiće
Šareni ražnjići oraspoložit će vas u ovo sivo, kišno vrijeme, a sigurni smo da će jednako djelovati i na vaše nepce. Vrlo su jednostavni za pripremu te se savršeno slažu s bilo kojim prilogom.
Sastojci:
dva komada pilećih prsa
jedna limeta (korica+sok)
češanj češnjaka
jedan crveni luk
jedna zelena paprika
jedna crvena paprika
dvije žlice ulja
sol, papar, chilli (ili začini po želji)
Priprema:
Piletinu izrežite na veće kockice te je u jednoj posudi pomiješajte s uljem, koricom i sokom limete, dodajte češnjak, sol, papar, chilli i još začina po želji.
Piletinu ostavite da se marinira što duže, a u međuvremenu narežite luk i paprike na veće kocke te zagrijte gril tavu ili roštilj.
Na štapiće slažite piletinu i povrće redoslijedom po želji te ražnjiće pecite oko 6-8 minuta dok piletina nije gotova. Poslužite s prilogom po želji. Dobar tek!
403 Forbidden