Play ponuda

Jeste li se ikad pitale kako Sarah Jessica Parker cijelo vrijeme izdrži u štiklama? Evo njezine tajne

Image
Foto: AFP, Ilya S. Savenok

Njezin režim pomalo nas je i iznenadio

19.3.2017.
10:12
AFP, Ilya S. Savenok
Play ponuda

Sarah Jessica Parker poznata je po ljubavi prema štiklama kojoj smo prije svega svjedočile u seriji Seks i grad. Čak i izvan serije, Sarah je uvijek birala visoke pete jer se u njima najugodnije osjećala.

Znate i same da konstantno nošenje visokih peta nije dobro za stopala i da može doći do deformacije, a osim toga, koja žena može satima bez ikakve neugode stajati u petama od 12 cm?

Čini se da Sarah ipak može, a to je i priznala u intervjuu za PeopleStyle. "Puno sam toga tražila od svojih stopala jako dugo vremena, ali priznajem da su bile poslušne", rekla je Sarah.

Glumica je otkrila kako svoja stopala i noge njeguje na vrlo jednostavan način. "Stopala njegujem hidratantnom kremom i koristim kamen za uklanjanje tvrde kože. Ne idem na pedikuru osim ako me netko ne natjera zbog posla, ali nikada ne preskačem rezanje noktiju na stopalima. Jednostavno moram imati dobru grickalicu", objasnila je.

Osim toga, dodala je, ne radi ništa posebno sa stopalima. Moramo priznati da smo prilično iznenađene ovime.

Ovaj ritual jednom tjedno provodi cijela njezina obitelj: "Zovemo to Gric Gric večer." Što se tiče noktiju na rukama, Sarah kaže kako ih održava podrezanima i čistima. "Stalno nešto radim rukama. Kuham, čistim, perem rublje. Nije baš praktično da nosim lak za nokte s obzirom koliko toga dnevno moram napraviti", zaključuje Sarah.

Play ponuda
Play ponuda