INFLUENCERICA ŽELI IMATI NAJVEĆU GUZU NA SVIJETU: / 'Spremna sam za nju platiti i preko 300.000 kuna'

Image
Foto: Instagram/Meli Santa

Meli je toliko očajna da je za svoju novu stražnjicu spremna učiniti sve, pa čak i masno platiti

3.8.2020.
7:38
Instagram/Meli Santa
VOYO logo

Influencerica Meli Santa (24), koja se najviše voli skidati po društvenim mrežama, želi imati najveću stražnjicu na svijetu, piše Daily Star.

Meli na svom Instagramu ima vojsku veću od 408.000 pratitelja koje svakodnevno časti razgolićenim fotografijama, a priznala je i kako je već imala par plastičnih operacija, poput brazilskog podizanja stražnjice, korekcije nosa, dva povećanja grudi te povećanje usana. No, nije baš zadovoljna, pa planira imati joj pokoju korekciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim najbolju guzu na svijetu. Imam misiju učiniti je puno većom. Moja stražnjica sada izgleda sasvim prirodno, ali više volim lažni plastični izgled, pa želim ugraditi velike implantate. Neću stati s operacijama sve dok ne dobijem ono što želim", otkrila je za Daily Star.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko je ne želi operirati

No, svi plastični kirurzi s kojima je razgovarala o tome odbili su raditi bilo kakvi zahvat na njoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogi se dive mojoj stražnjici i ispituju me gdje sam je napravila. Kažu mi da je 100% prirodna i da je ne bih trebala mijenjati. Posjetila sam brojne estetske kirurge koji su mi savjetovali da je ne mijenjam. A odbijaju to jer je već velika i okrugla pa bi još veća izgledala disproporcionalno s mojim tijelom", pojasnila je.

Meli je toliko očajna da je za svoju novu stražnjicu spremna učiniti sve, pa čak i masno platiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Platit ću 50.000 američkih dolara (oko 315.000 kuna) bilo kojem uglednom estetskom kirurgu koji će ostvariti moju želju. Spremna sam putovati bilo gdje za pravog kirurga. Spremna sam potrošiti bogatstvo kako bi dobila odgovarajuće implantate", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo