Play ponuda

NE DA VAM SE SPREMATI? / Imamo nešto za vas: Ova cura otkriva kako pospremiti sobu uz pomoć jednostavnog trika za samo pet minuta

Image
Foto: neat.caroline/TikTok

Ponekad jednostavno nemamo vremena za dubinsko čišćenje doma, no ekspertica za čišćenje Caroline Solomon otkrila je kako pospremiti sobu u svega pet minuta uz pomoć malog trika

23.5.2022.
16:02
neat.caroline/TikTok
Play ponuda

Popularna influencerica i ekspertica za čišćenje Caroline Solomon otkrila je na TikToku trik kako pospremiti sobu u svega pet minuta i to uz pomoć jednog trika, piše The Sun.

"Preporučam da postavite štopericu na pet minta kako biste znali kada trebate stati s čišćenjem", rekla je. Kako bi stvari tekle glatko, Caroline drži sve krpice i sprejeve za čišćenje koje bi joj mogle zatrebati zajedno u kovčegu, što joj na kraju dana uštedi nešto vremena.

Riješila se svega što joj ne treba u prostoriji- praznih zdjelica, papirića, smeća. Dotjerala je sobu uz pomoć šarenih jastuka i deka.

Image
OČITO JE MOGUĆE /

Kako brzo očistiti dom kada stignu nenajavljeni gosti, uz ove profesionalne savjete sve će blistati

Image
OČITO JE MOGUĆE /

Kako brzo očistiti dom kada stignu nenajavljeni gosti, uz ove profesionalne savjete sve će blistati

Jednostavan trik

"Ovo je vrlo jednostavan način sa vaš dom izgleda uredno i čisto", objasnila je Caroline. Zatim preporuča da očistite prašinu s polica, televizora...

"Ako imate vremena i energije, brzo usisajte sobu", kazala je.

Usredotočite se na sredinu sobe koja skuplja više prljavštine - nema potrebe zalaziti u kutove ili premještati namještaj, nego to radite kada ćete imati više vremena.

Nakon čišćenja, Carolinina dnevna soba je izgledala osjetno čišće i to za samo pet minuta. Pratiteljima na TikToku se trik jako svidio:

"Hvala na ovoj sjajoj ideji", "Obično se satima zakopam u sobu i iscrpljen sam. Pokušat ću ovo", pisali su joj.

Play ponuda
Play ponuda