Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Začini /

Začini za teletinu: najbolji začini za pripremu teletine

Na vašem jelovniku se našla teletina, ali ne znate koje začine za teletinu upotrijebljavati. Saznajte koji će začini za teletinu dati poseban okus vašem jelu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Kako pripremiti teletinu? Koji su najbolji začini za teletinu? Kako bi jelo od teletine bilo savršeno preporuka je da koristite začine koji će dati posebnu aromu i okus vašem jelu.

Kod pripreme teletine bilo kuhane ili pečene možete dodati sljedeće začine: papar, lovorov list, kumin, celer te peršin, origano, bosiljak ili majčinu dušicu.

Primjerice, odlučite li se skuhati teletinu tada je najbolje koristiti celer, stavite u vodu u kojoj se kuha teletina nekoliko listova celera ili korijen celera i vaše jelo od kuhane teletine će biti savršeno. Papar kao i lovorov list također možete staviti u vodu prilikom kuhanja teletine. Odlučite li se na dinstanu teletinu tada koristite začin kumin.

S peršinom, origanom, bosiljkom i majčinom dušicom nećete pogriješiti te začine možete koristiti pripremate li kuhanu ili pečenu teletinu.

Kako bi vaše jelo od teletine bilo savršeno svakako dodajte barem jedan od začina jer oni će dati posebnu aromu vašem jelu. Izbor je na vama, ovisno o tome koje okuse preferirate.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike