
Umak od kopra s mlijekom - recept i priprema

Umak od kopra s mlijekom sve je što trebate kako biste poboljšali okus svojim jelima. Bez obzira pripremate li prilog pa ne želite da bude suh ili vam vaše pečenje treba umak, umak od kopra s mlijekom ono je s čime ne možete pogriješiti.
Pozitivna stvar je ta da se umak od kopra s mlijekom priprema vrlo brzo, a sve što vam treba je:
100 g maslaca
400 ml mlijeka
2 žlice glatkog brašna
Kopar
Sol, papar
Rastopite maslac u tavi te popržite brašno do zlatnožute boje. Kopar narežite sitno, a količinu birate vi, ovisno o tome koliko intenzivan okus želite. Popržite kopar nekoliko minuta da ispusti jak miris. Zatim kopar zalijte mlijekom i miješajte pjenjačom. Posolite i popaprite. Kuhajte do željene gustoće.
Osim što ovako pripremljeni umak od kopra s mlijekom možete poslužiti s drugim jelima, možete ga poslužiti i samostalno, uz kruh.









Novi asfalt dobile dionice ulica na Baniji i Drežniku, u Gradu kažu da su nastavljena i asfaltiranja makadama

Nestali 73-godišnjak pronađen mrtav

Gosti navalili u Opatiju na produženi vikend! Grad pun turista, evo što ih je najviše oduševilo

Franković o objavi HDZ-a Dubrovačko primorje: 'Gledam na to s gnušanjem'

Luka Božić: Samo Zadar je opcija u Hrvatskoj, nedostaje mi taj osjećaj i adrenalin!
