Tjestenina s dimljenim tofuom jelo je koje je gotovo za svega 15-ak minuta, a vrlo je ukusno i zasitno. Kako se radi tjestenina s dimljenim tofuom.
Tjestenina s dimljenim tofuom:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 1/2 žličice maslaca
- prstohvat soli
- malo svježeg perišina
- 15 g parmezana
- 75 g tofu
- 75 g sojinog vrhnja
- 75 g integralni špageti od pira
Tjestenina s dimljenim tofuom priprema:
Skuhajte tjesteninu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tofu narežite na kockice na oko 1 cm veličine. Parmezan sitno naribajte. Perišin krupno nasjeckajte.
U tavi zagrijete maslac i na njemu pržite tofu oko dvije minute. Dodajte sojino vrhnje, peršin i prokuhajte. Kuhajte na srednjoj vatri oko 3 minute.
Tjesteninu ocijedite i pomiješajte s umakom. Na kraju dodajte parmezan, sol i papar. Tjestenina s dimljenim tofuom je gotova, možete je odmah poslužiti.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa