Tortellini s pestom i pečenim povrćem
Sastojci:
- tikvice
- crvena i zelena paprika
- luk
- gljive (šampinjoni)
- cherry rajčice
- svježi špinat
- svježi pesto
- češnjak
- maslinovo ulje
- parmezan
(FOTO: Pexels)
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Uputa:
1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
2. Stavite narezano povrće (sve osim rajčica i češnjaka) u protvan i prelijte maslinovih ulje te dodajte sol i papar. Pecite 10 minuta.
3. Izvadite i dodajte rajčice i češnjak. Pecite još nekoliko minuta, a zatim ubacite špinat i pecite dvije minute.
4. Dodajte povrće u skuhane tortelline i prelijte pestom (može biti kupovni ili svježi).
Poslužite toplo i dodajte parmezan po želji.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Recept donosi Cooking Classy.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa