Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Glavno jelo /

Kako pripremiti ukusan, sočan i mekani svinjski but na naglo?

Svinjski but na naglo možete pripremiti u tavi već za 10 minuta, pa čak i manje. Svinjski but bit će mekan, sočan i veoma ukusan.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Svinjski but na naglo izvrstan je odabir za brzi ručak. Vrlo je važno dobro ispeći svinjski but na naglo kako ne bi bio suh i tvrd.

Za pripremu svinjskog buta na naglo trebat će vam tek nekoliko sastojaka, a to su:

svinjski but

maslinovo ulje

ocijeđeni limun

talijanski začini

sol

papar

Upute za pripremu svinjskog buta na naglo:

Dodajte svinjski but na tanjur ili zdjelu i pokapajte ga maslinovim uljem i premažite začinskim biljem, limunovim sokom i koricom te soli.

Ostavite da se marinira najmanje sat vremena. Stavite svinjski but u tavu i pecite ga oko 4 minute sa svake stranje..

Kad je svinjski but dobro porumenio i čvrst je na dodir, pečen je. Pustite da svinjski but odstoji najmanje 5 minuta prije posluživanja.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike