Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
'KUHAR I POL' SAMO ZA VAS /

Stroganoff - kako to moćno zvuči!

'Da smo u Rusiji, ovo bismo jelo poslužili vjerojatno uz dobru votku', rekao je Tomislav Gretić nakon pripreme pilećeg stroganoffa.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Pileći Stroganoff

SASTOJCI:

Kad je meso gotovo, izvadite ga, a na masnoću dodajte luk i češnjak, koje lagano prepržite i zatim stavite na meso.

80 dkg pilećih prsa

1 luk

5 dkg kiselih krastavaca

10 dkg maslaca

1 dcl kiselog vrhnja

15 dkg smeđih šampinjona

1 dcl bijelog vina

sol

papar

brašno

crvena paprika

PRIPREMA:

Za početak napravite mješavinu brašna i crvene paprike. U mješavinu dodajte piletinu narezanu na rezance. Maslac rastopite na tavi, dodajte malo maslinovog ulja i prepržite piletinu.

Kad je meso gotovo, izvadite ga, a na masnoću dodajte luk i češnjak, koje lagano prepržite i zatim stavite na meso. Dodajte malo ulja na tavu i stavite gljive. Kad su se gljive prepržile, meso i luk vratite u tavu. Dodajte nasjeckane kisele krastavce i bijelo vino, posolite, popaprite i pustite dvije minute da se lagano pirja. Na kraju dodajte kiselo vrhnje. Ukrasite s malo peršina.

Cijelu pripremu ovoga ukusnog jela možete pogledati u našem video prilogu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike