Cijela pečena mrkva je super prilog opcija. Glazirana mrkva je prošlost. Pečene su s kimom, lukom i limunovom koricom, sve su to prirodne kombinacije za janjetinu. Što još poslužiti uz janjetinu s ražnja?
Cvjetača sa pečenim rajčicama, peršinom i krušnim mrvicama. Cvjetača je jedno od naših omiljenih povrća svih vremena, ali ponekad nam dosadi samo pečenje sa soli i maslinovim uljem. Začinite slatkim kiselim rajčicama i malo dodanog hrskanja.
Pečeno mediteransko povrće. Birajte i odaberite svoje omiljene sastojke i pripremite pečeno mediteransko povrće i poslužite uz janjetinu s ražnja kao slasni prilog.
Salata od cvjetače, nara i jabuka. Ova salata ima sve: slatke i hrskave kriške jabuke, cvjetaču začinjenu kimom i neodoljivi preljev od tahinija i meda.
Kupus salata je jedna od glavnih opcija uz janjetinu s ražnja. Kupus salata je odlična opcija kada se pitate što poslužiti uz janjetinu s ražnja jer kupus ublažava pikantnost janjetine i još više poboljšava okus. Dakle kupus salata je super prilog uz janjetinu s ražnja.
Krumpir pripremljen na razne načine može se poslužiti uz janjetinu s ražnja, ali restani krumpir će se najbolje slagati s janjetinom s ražnja.