Jela s teletinom su brojna, a jeste li probali Saltimboccu? Ako niste, vrijeme je da probate. Ovo ukusno jelo od teletine gotovo je za manje od pola sata.
Saltimbocca sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 50 dkg odrezaka teletine
- 8 listova kadulje
- 10 dkg maslaca
- 8 kriški kuhane šunke
- 4 žlice bijelog vina
- papar
- sol
Saltimbocca priprema:
Na maslacu pržite listove kadulje oko minute te izvadite. Dodajte na maslac ploške kuhane šunke i pržite oko dvije minute. I njih izvadite.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pripremite teleće odreske da budu takni, dodajte na tavu s maslacem i pržite sa obje strane oko dvije minute. Začinite sa soli i paprom.
Meso stavite na tanjur, prekrijte ga s ploškama pečene šunke i kaduljom.
Saltimbocca je gotova i možete je poslužiti.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa