Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept i priprema /

Kako se radi pac za gulaš?

Pac za meso za gulaš preduvjet je ukusnog i sočnog gulaša. Donosimo recept kako se radi pac za gulaš.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Hoće li meso biti ukusno i mekano u gulašu ovisi o pacu za gulaš. Kako se radi dobar pac za gulaš?

Sastojci za pac za gulaš:

2 glavice crvenog luka

2 češnja češnjaka

4 zrna crnog papra

1 žličica mljevenog cimeta

2 lista lovora

200 mililitara soka od crvenog grožđa

5 žlica

biljno ulje

Priprema paca za gulaš:

Luk ogulite i narežite na četvrtine. Češnjak ogulite i narežite na ploške. Papriku krupno sameljite u mužaru i stavite u zdjelu.

Dodati luk, češnjak, cimet, lovor, sok od grožđa i 2 žlice ulja pa sve promiješati da se napravi pac za gulaš.

Meso operite, dobro osušite papirnatim ručnicima i dodajte u pac za gulaš. Pokrijte plastičnom folijom i pacajte najmanje 2 sata u hladnjaku.

Meso izvadite iz paca, ocijedite i osušite.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike