Hoće li meso biti ukusno i mekano u gulašu ovisi o pacu za gulaš. Kako se radi dobar pac za gulaš?
Sastojci za pac za gulaš:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 2 glavice crvenog luka
- 2 češnja češnjaka
- 4 zrna crnog papra
- 1 žličica mljevenog cimeta
- 2 lista lovora
- 200 mililitara soka od crvenog grožđa
- 5 žlica
- biljno ulje
Priprema paca za gulaš:
Luk ogulite i narežite na četvrtine. Češnjak ogulite i narežite na ploške. Papriku krupno sameljite u mužaru i stavite u zdjelu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dodati luk, češnjak, cimet, lovor, sok od grožđa i 2 žlice ulja pa sve promiješati da se napravi pac za gulaš.
Meso operite, dobro osušite papirnatim ručnicima i dodajte u pac za gulaš. Pokrijte plastičnom folijom i pacajte najmanje 2 sata u hladnjaku.
Meso izvadite iz paca, ocijedite i osušite.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa