Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Marinada /

Kako začiniti biftek i pripremiti sočno glavno jelo

Odlučili ste pripremiti biftek, ali ne znate kako začiniti biftek. Saznajte kako pravilno začiniti biftek.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Crveno meso može uzeti puno više soli nego što većina misli. Nemojte se bojati obilno začiniti svoj biftek sa soli. Koje začine trebate koristiti za biftek?

Kada začinite biftek, ne možete pogriješiti s klasičnim svježe mljevenim crnim paprom i soli. Dodajte malo nasjeckanog začinskog bilja poput timijana, ružmarina ili kadulje u sol kako biste napravili aromatiziranu sol za svoj biftek. Bifteke premažite maslacem i začinskim biljem tijekom posljednjih nekoliko trenutaka kuhanja.

I na kraju možete u biftek utrljati malo češnjaka. Jednostavno prerežite češnjak na pola i protrljajte odrezanu stranu po cijelom bifteku koji se već ispekao.

Kako biste pravilno začinili biftek možete koristiti začine koje volite. Primjerice, možete sami napraviti mješavinu začina za biftek od češnjaka u prahu, luka u prahu, dimljene paprike, ružmarina, timijan, kumina, čili praha i smeđeg šećera.

Začin za biftek možete uvijek imati pri ruci samo ga čuvajte u hermetički zatvorenoj staklenki.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike