Ako tražite jelo s nevjerojatnim ukusom, a ne želite provesti cijelo vrijeme u kuhinji, onda je meso u umaku od luka idealna opcija. Njegova jednostavna priprema i izvrsni okus čine ga savršenim jelom za svaku prigodu.
Meso u umaku od luka sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 50 dkg mesa - svinjetina ili govedina
- 2 luka
- 2 žlice maslinovog ulja
- 2 žlice crnog papra
- 2 žlice soli
- šalica vode
Meso u umaku od luka priprema:
- Očistite i narežite luk na tanke kolutiće.
- Na tavi zagrijte maslinovo ulje i dodajte luk.
- Kada luk postane mekan, dodajte meso i pržite ga na srednjoj vatri dok ne postane zlatno smeđe.
- Dodajte papar, sol i šalicu vode i miješajte.
- Smanjite vatru i kuhajte umak s mesom oko 30 minuta ili dok ne postane gust.
- Kada je gotovo, poslužite meso u umaku od luka uz kuhani krumpir ili bilo koji drugi prilog po želji.
Meso u umaku od luka je jednostavno i ukusno jelo koje možete poslužiti kao potpuni glavni obrok.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa