Kuharica /

Kako na pravilan način napuniti krafne?

Image

Pržene krafne napunite kad se ohlade na sobnu temperaturu kako vam se nadjev ne bi previše otopio. Također, punjenje krafni svakako obavite isti dan kad ste ih ispekli.

11.6.2022.
10:24
VOYO logo

Krafne možete napuniti raznim nadjevima po želji. Svoje krafne možete napuniti domaćom nutellom, čokoladnim ganacheom, kremom od maslaca ili čak ukusnom mješavinom maslaca od kikirikija i krem ​​sira! Sve što ima gušću konzistenciju dobro će poslužiti kao punjenje za krafne.

Savjeti kako napuniti krafne:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. Kada krafne dosegnu sobnu temperaturu, uzmite svoju prvu krafnu. Pomoću štapića probušite rupu u krafni. Lagano prošarajte štapić unutar krafne malo, lagano rotirajući od početnog otvora, ali ne šireći ga previše. Ovo će otvoriti malo više prostora unutar vaše krafne za nadjev.
  2. Žlicom stavite punjenje u vrećicu za punjenje s okruglim vrhom.
  3. Umetnite vrh vrećice u krafnu, lagano stišćući punjenje unutra. Polako gnječite kako bi nadjev imao priliku dospjeti u zračne džepove u krafni i obilno je napuniti.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo