Krafne možete napuniti raznim nadjevima po želji. Svoje krafne možete napuniti domaćom nutellom, čokoladnim ganacheom, kremom od maslaca ili čak ukusnom mješavinom maslaca od kikirikija i krem sira! Sve što ima gušću konzistenciju dobro će poslužiti kao punjenje za krafne.
Savjeti kako napuniti krafne:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- Kada krafne dosegnu sobnu temperaturu, uzmite svoju prvu krafnu. Pomoću štapića probušite rupu u krafni. Lagano prošarajte štapić unutar krafne malo, lagano rotirajući od početnog otvora, ali ne šireći ga previše. Ovo će otvoriti malo više prostora unutar vaše krafne za nadjev.
- Žlicom stavite punjenje u vrećicu za punjenje s okruglim vrhom.
- Umetnite vrh vrećice u krafnu, lagano stišćući punjenje unutra. Polako gnječite kako bi nadjev imao priliku dospjeti u zračne džepove u krafni i obilno je napuniti.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa