Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Glavno jelo /

Kako ispeći domaću kokoš

Dobili ste domaću kokoš, ali ne znate kako ispeći domaću kokoš. Kako biste ispekli domaću kokoš potrebno vam je samo nekoliko sastojaka.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Domaća kokoš je najbolja kokoš. Međutim, kako bi bila sočna i mekana potrebno ju je pravilno ispeći. Kako ispeći domaću kokoš?

Sastojci za pripremu domaće pečene kokoši:

1 glavica luka, grubo nasjeckana

2 mrkve, grubo nasjeckane

domaća kokoš

1 limun, prepolovljen

25 g maslaca, omekšanog

Kako ispeći domaću kokoš:

Zagrijte pećnicu na 190 °C. Nasjeckani luk i nasjeckane mrkve rasporedite po dnu posude za pečenje.

Domaću kokoš začinite sa soli i paprom. Domaću kokoš stavite na povrće i pecite oko sat i pola. Tijekom pečenja povremeno podlijevajte domaću kokoš sa sokom od pečenja.

Ostavite domaću kokoš neka se odmara oko 15-ak minuta prije nego što je krenete rezati. Domaću kokoš poslužite uz prilog i salatu prema želji.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike