Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Jelovnik /

Što danas kuhati?

Trebate napraviti brzi ručak, ali nemate ideje. Kako skuhati brzi ručak, da vam ne uzme previše vremena, a da bude ukusan.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Pitanje je na koje je često teško odgovoriti jer nikako da vam padnu na pamet ideje za brzi ručak. Kada ste u stisci s vremenom i ne znate što skuhati razmislite o pripremi francuskog krumpira sa kobasicama. Ako vam se sviđa ova ideja za brzi ručak, krenite s pripremom.

Sastojci za brzi ručak - francuski krumpir s kobasicama

80 dkg krumpira

1 luk

4 kuuhana jaja

1 sirovo jaje

1 kiselo vrhnje

sol, papar i bosiljak za začin

Priprema francuskog krumpira s kobasicama je jednostavna, najprije skuhate krumpir i to u ljusci te zasebno skuhate jaja. Nakon što je krumpir kuhan ogulite ga i narežite na ploške, isto sve napravite i s jajima.

Kobasice naražite na kolutiće, luk narežite na manje komade. U posudu za pečenje stavite ulje na podlogu te slažite redom: luk - krumpir - jaja - kobasice. Zasebno pomiješajte jaje i vrhnje i prelijte preko krumpira. Pecite krumpir na 200 stupnjeva Celzijusa tako dugo dok ne dobije hrskavu koricu.

Francuski krumpir s kobasicama jedna je od ideja za pripremu brzog ručka, a ako slučajno nemate kobasice možete koristiti slaninu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike