Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Jela s roštilja /

Domaći hladni umak za roštilj - recept i priprema

Napraviti kod kuće domaći hladni umak za roštilj za samo 5 minuta. Kako se radi domaći hladni umak za roštilj?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Domaći hladni umak za roštilj najbolji je umak s kojim se možete poigrati. Potrebno vam je svega nekoliko minuta, a sastojke za ovaj domaći hladni umak za roštilj zasigurno imate kod kuće.

Domaći hladni umak za roštilj sastojci:

2 šalice kečapa

1/3 šalice smeđeg šećera

¼ šalice vinskog octa

1 žlica meda

2 žlice Worcestershire umaka

1 žlica soja umaka

1 žličica češnjaka u prahu

1 žličica luka u prahu

Domaći hladni umak za roštilj priprema:

Za ovaj domaći hladni umak potrebna je jedna velika tava sa debelim dnom kako bi se svi sastojci mogli dobro promiješati i skuhati. Prvo je potrebno istopiti smeđi šećer.

Zagrijte tavu na srednje jakoj vatri te nakon toga ulijte smeđi šećer. Dobro promiješajte i sačekajte dok se šećer ne istopi. Nakon toga dodajte sve ostale sastojke i miješajte oko 5 minuta dok se svi sastojci ne skuhaju. Probajte žlicom te po ukusu možete dodati sastojke. Kada je vaš hladni umak za roštilj gotov, ostavite ga da se ohladi te ga možete odmah i poslužiti.

Domaći hladni umak za roštilj u hladnjaku možete držati do 2 tjedna.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike