Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Glavno jelo /

Aromatična svinjska rebra iz pećnice

Aromatična svinjska rebra iz pećnice jedan je od recepata kako možete pripremiti svinjska rebra.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Kako biste pripremili aromatična svinjska rebra iz pećnice potrebno je oko 3 sata.

Aromatična svinjska rebra iz pećnice - sastojci:

2,5 kilograma svinjskih rebara

1,2 dcl vinskog octa

1 žličica sušenog ružmarina

1 žličica sušene majčine dušice

2,5 dcl ljutog kečapa

10 dkg meda od bagrema

1 žličica sušenog origana

sol

Aromatična svinjska rebra iz pećnice - priprema:

Svinjska rebra narežite na komade i stavite u lim za pečenje, nakon toga ih posolite. U posudu dodajte origano, majčinu dušicu, ružmarin te ocat i sve zajedno izmiješajte. Prelijete dobivenom smjesom svinjska rebra i utrljajte u meso.

Svinjska rebra stavite peći u pećnicu na 160 stupnjeva oko sat vremena. Nakon toga okrenite meso na drugu stranu i pecite još sat i pol.

Za to vrijeme u tavicu stavite kečap, med i neka zavrije. Maknete s vatre i neposredno prije nego što će svinjska rebra biti pečena, izvadite ih i premažite smjesom kečapa i meda. Nakon toga vratite u pećnicu na 10-ak minuta.

Izvadite aromatična svinjska rebra iz pećnice i servirajte.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike