Evo koji su horoskopski znakovi najneuredniji: Draže im je odspavati i zabaviti se nego čistiti kuću

Image
Foto: leblanclana / instagram

Nismo očekivale da će Vodenjaci biti na toliko visokom mjestu, iskreno...

30.12.2017.
11:00
leblanclana / instagram
VOYO logo

Jeste li osoba kojoj apsolutno svaka prostorija u stanu neprestano mora biti čista i uredna, ili ipak spadate u onu drugu skupinu ljudi, kojima čišćenje baš i nije previsoko na listi prioriteta i čak biste se usudile same sebe prozvati pomalo 'neurednima'? Evo što horoskopski znak u kojem ste rođene kaže o tome; odnosno, evo tko su najveći 'prljavci' među horoskopskim znakovima.

5. Lavovi

Lavovi zapravo nisu baš neuredni, nego uvijek nekako imaju pametnijih stvari za obavljati. Čišćenje je kod njih često u drugom planu, a idealno im je kad za njih čisti netko drugi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Bikovi

Image

Bikovi općenito jako vole urednu okolinu, no ako moraju birati; brinuti o sebi ili o čistoći kuće, uvijek će odabrati sebe. Radije će se zavaliti u krevet i pogledati omiljeni film ili cijelu sezonu serije, nego uzeti krpu u ruke i otići brisati prašinu ili usisavati.

3. Ribe

Ribe se često vode onim; što baš ne moraš obaviti danas, ostavi za sutra, pa tako i kad je čišćenje u pitanju. Radije pričekaju da im se nakupi još malo nereda, pa onda počiste sve odjednom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Strijelci

Image

Strijelci su prvaci u tome da na brzinu mogu napraviti nered koji onda stoji i čeka da ga se pospremi i po nekoliko dana, ali oni apsolutno nikad za sebe neće reći da su neuredni niti će to priznati.

1. Vodenjaci

Vodenjacima se događa da ih jednom u nekoliko mjeseci uhvati panika čišćenja, pa onda doslovno izribaju svaki kutak kuće ili stana, no to im se ne događa često, jer je ključan ovaj dio 'jednom u nekoliko mjeseci'. Ups...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo