Evo kako se riješiti dosadnog frajera: Išao joj se upucavati, ali nije očekivao ovakvu reakciju, pobjegao je glavom bez obzira

Druge cure su ju pohvalile za domišljatost

22.1.2018.
14:00
Thinkstock

Nepoznata cura je jednoga dana svjedočila prilično blesavom i smiješnom scenariju. Naime, vježbala je s prijateljicom kada im se približio frajer koji se, prema riječima žene koja je to sve promatrala, pripremao za 'napad', navodi Her.

Očito mu se svidjela jedna od njih pa je mislio kako će mu se posrećiti, no definitivno nije očekivao da će tako brzo odustati. Cura prema kojoj je krenuo rekla mu je da je taman ispustila vjetar i da bolje da ne dolazi jer je opalila prilično gadnog.

Frajer je ostao šokiran i samo se okrenuo i otišao. Prijateljica ju je pitala je li stvarno ispustila vjetar, na što je ova odgovorila da nije. Ova nadasve zanimljiva situacija osvanula je na Twitteru zahvaljujući Oliviji A. Cole koja je bila totalno oduševljena reakcijom ove curke, kao i ostali Twitteraši.

"Ova cura je moj heroj"

"Definitivno ću ovo napraviti. Jednom mi je prišao muškarac i iskomentirao da ne vježbam kako spada jer bih trebala izgubiti trbuh. Ispustila sam uteg, a on se skoro popiknuo na njega. Rekla sam da sam trudna i da dižem utege svaki dan. Nikada ga više nisam vidjela"

Ono što je najzanimljivije u cijeloj priči jest činjenica da su neki muškarci šokirani činjenicom da i žene ispuštaju vjetrove i odmah izgube interes. Trebao je sve okrenuti na šalu, zar ne?

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali