ŽIVCIRAJU VAS PACKE NA INOXU? / Ništa ih ne skida tako lako i dugotrajno kao ovaj jeftin preparat za bebe

Mame na Fejsu već znaju za ovaj genijalan trik i toplo ga preporučuju

27.4.2019.
12:58
Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Koliko god se trudili da vaši kućanski aparati od nehrđajućeg čelika uvijek blistaju, neugledne packe uvijek nekako pronađu način da na njima osvanu. Ako ste se već pomirili s time da nema pomoći za vaš sudoper, hladnjak i sve drugo napravljeno od inoxa, slobodno živnite!

Ispostavlja se da jeftina bočica dječjeg ulja briše mrlje s nehrđajučeg čelika u minutama. Žene u Facebook grupi Mums Who Clean ne mogu se načuditi kako njihova kuhinja izgleda nakon primjene ovoga trika.

30 sekundi posla

Nakon što je isprobala sve žive proizvode za čišćenje i skidanje mrlja te uvidjela kako nema pomoći za osjetljivi inox, jedna je mama potražila savjet na društvenoj mreži. Iznenadila se kada joj je više od 80 korisnika savjetovalo upravo baby ulje.

Čim je isprobala trik, oduševila se i pokazala besprijekorne rezultate. Dakle, bez mnogo mudrosti, natopite čistu krpicu uljem za bebe i jednostavno prebrišete svoje aparate od inoxa. Jednako napravite i sa sudoperom. "Sve je gotovo za 30 sekundi", pohvalila se majka u grupi.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali