NEPOTREBNO ILI PRAKTIČNIJE? /

Stručnjak za bonton kaže da cijelo vrijeme krivo mažemo maslac na kruh, evo kako to čini kraljica

Image

Često se misli da je glavna rasprava o maslacu treba li ga mazati dok je hladan ili na sobnoj temperaturi, ali, kako se ispostavilo, postoji potpuno odvojeni problem

11.2.2022.
13:41
VOYO logo

Stručnjak za bonton kaže da cijelo vrijeme krivo mažemo maslac na kruh pa je otkrio da zapravo postoji ispravan način za mazanje maslaca.

Često se misli da je glavna rasprava o maslacu treba li ga mazati dok je hladan ili na sobnoj temperaturi, ali, kako se ispostavilo, postoji potpuno odvojeni problem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U TikTok videu, 'trener bontona' dr. Clinton Lee otkrio je ispravnu tehniku ​​- koju bez sumnje koriste kraljica i ostali iz visokog društva - kada je u pitanju mazanje kruha.

'Mnogi će cijeli komad kruha uzeti na svoj tanjur i namazati ga maslacem', kaže dr. Lee, pokazujući način na koji će gotovo svaka osoba koju ste ikada sreli mazati maslac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Praktično, ali u smislu bontona, pogrešno', kaže.

Očigledno, pravi način da se to učini puno je kompliciraniji, a dr. Lee objašnjava da ispravan bonton savjetuje posjetiteljima da stave maslac sa strane tanjura, prije nego što razbiju kruh na 'male komadiće veličine zalagoja i namažu maslacem svaki komad neposredno prije no što ga pojedu.

Image
Bonton /

Osnovna pravila bontona za poklanjanje cvijeća

Image
Bonton /

Osnovna pravila bontona za poklanjanje cvijeća

Praktično ili još više nereda?

To bi moglo biti dovoljno dobro za neke, ali većina sljedbenika dr. Leeja ističe kako je tehnika neprihvatljiva, a jedna osoba ide toliko daleko da je neobičnu tehniku ​​označila kao 'barbarsku'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ako će me netko posramiti zbog toga kako mažem kruh maslacem, ne trebaju mi ​​u životu', komentirala je jedna osoba, a druga je odgovorila: 'Ovo čak nema smisla, izgleda da je napravilo još više nereda.'

Doduše, ovo pravilo je sasvim u skladu s pravilom da se kruh ne trga zubima nego otkine komadić veličine zalogaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da drugi drže do svake riječi dr. Leeja, a jedna osoba je napisala: 'Čini me da se osjećam kao prava dama kada slijedim vaše savjete!'

Niz praktičnih savjeta

'Sljedeći put ću izgledati otmjeno u Texas Roadhouseu', našalila se druga osoba, dok je treća osoba rekla: 'Ovo je ono što sam uvijek radio i iskreno mislio da je pogrešno. Drago mi je što znam da sam učinio nešto kako treba.'

Majstor vina i bontona dr. Lee ima više od 1,3 milijuna sljedbenika i 4,5 milijuna pregleda na svom videu o mazanju kruha.

U drugim isječcima nudi i savjete kako koristiti salvetu, kako držati šalicu za kavu, pa čak i što učiniti slobodnom rukom kada držite čašu vina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo