Play ponuda

UVJERENI STE DA VAM VEŠ MAŠINA 'JEDE' ČARAPE I SITNIJU ODJEĆU? Niste ludi: / Otvorite vrata i pogledajte ovaj dio - šokirat će vas

Image

Čarape i drugi manji komadi odjeće koje nakon pranja ne možete pronaći vjerojatno su unutar perilice

27.1.2021.
7:57
Play ponuda

I ptice na grani znaju da se čarape, ali i ostali manji komadi odjeće, jednostavno znaju zagubiti tijekom pranja u perilici za rublje. Sigurno ste i koji put propitivali vlastito pamćenje, no s njime je sve u redu jer to se zaista može dogoditi tijekom pranja.

U gumi koja se nalazi između vrata perilice i unutrašnjosti vjerojatno ćete pronaći svoje izgubljene čarape i druge komade odjeće, piše BrightSide.

Naime, kada su vrata perilice zatvorena, ta ih guma čvrsto pridržava i ne dopušta da voda izađe. Prema stručnjacima, tijekom pranja čarape se jednostavno mogu zaglaviti između nje i metalnog dijela bubnja.

Dakle, 'izgubljene' komade odjeće možete pronaći u perilici, a sve što trebate je skinuti poklopac.

Ako se želite trajno riješiti ovog problema, stručnjaci imaju nekoliko savjeta. Prvo, redovito skidajte gumu, očistite ju i pokupite čarape ako ih ima. Drugo, nemojte zatrpavati perilicu velikom količinom rublja i treće, koristite malu mrežastu vrećicu za pranje sitnog rublja.

Play ponuda
Play ponuda