Play ponuda

SJANA PRILIKA ILI LUKAVA ZAMKA? / Kreću ljetna sniženja, ali na neke stvari ipak morate paziti; Slijedite ova tri pravila

Pripazite da su artikli na sniženju, uistinu na sniženju. Jer zna se dogoditi da je to samo marketinška varka

18.7.2021.
14:12
Play ponuda

Počela su velika ljetna sezonska sniženja. Mahom tekstil, ali i obuća može se naći na popustu od 20 do čak 70 posto,

"Kupila sam majicu sa printom za sestru, sebe i kćer.  Ako je koštalo 129 kuna, sad je 50 znači, ušparali smo negdje oko 70 kuna po jednoj majici!", rekla je Iva Bastalić iz Osijeka, donosi RTL.hr.

"Najviše se kupuju majice kratkih rukava toga imamo baš široki asortiman. Imamo licencirane majice kao što vidite. Kratki šorcevi su nam jako popularni i jako se dobro prodaju", rekla je Dijana Hajnal, djelatnica u trgovini, koja kaže kako je i za sebe odabrala nešto na popustu iz trgovine u kojoj radi.

"Pa jednu lijepu haljinicu ljetnu, evo na primjer ovu. Ona je sad na sniženju 89,90'', rekla je djelatnica.

Tri važna pravila

No kako ova ljetna stihija na trgovine ne bi bila previše pogubna za novčanik, a iskustvo kupnje ugodno važno je slijediti tri pravila.

"Pripazite da su artikli na sniženju, uistinu na sniženju. Jer zna se dogoditi da je to samo marketinška varka. Drugo pravilo je, ako su artikli uistinu na sniženju, pripazite da uistinu toliko i vrijede, jer čovjek se lako zaigra i potroši više nego što je planirao. I treće pravilo je, koliko god zabavne bile, pokretne stepenice nisu za zabavu, idete na živce ostalim kupcima“, kaže reporter RTL-a Tin Kovačić.

Play ponuda
Play ponuda