EKSTREMNA ŠTEDLJIVICA / Svojevoljno živi ispod granice siromaštva, čak se i grije na bizaran način: 'Pogledajte moj dom, što mi fali?'

Image
Foto: YouTube Screenshot

Žena je odlučila živjeti ispod granice siromaštva kako bi uštedjela novac tako što je donijela 'pametne' odluke o potrošnji

9.5.2022.
19:32
YouTube Screenshot
Play logo

YouTuberica Prepper Princess je podijelila svoje savjete za smanjenje troškova. Objasnila je da je cijeli svoj odrasli život živjela ispod granice siromaštva kako bi ostvarila svoje financijske ciljeve.

Video o uštedi

Prepper Princess, autorica knjige Living On Almost Nothing objavila je video na YouTubeu u kojem objašnjava svoju taktiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekla je: „Čuvam svu svoju neželjenu poštu kako bih ju mogla koristiti za paljenje vatre i imam Roku box koji mi pruža na tisuće filmova i TV emisija, a ne plaćam kabelsku."

Štedljive taktike

Žena koja prati povoljne cijene se također pobrinula kupiti povoljan dom te je tekuće troškove svela na minimum. Kupila je trošnu kuću s dva kreveta i dvije kupaonice za samo 67 tisuća dolara (oko 478.000 kuna)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekla je: "Ovako mogu živjeti ispod granice siromaštva jer sam to platila gotovinom. Uzela sam sav prihod i prodaju od svoje prethodne kuće i uložio sam ih u burzu prije nego što je burza doživjela veliki uzlet pa mi se posrećilo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je dodala: “Vrlo je jednostavno. Jedina stvar koje sam kupila nove su sofa, kuhinjski stol i moj krevet. Svoju garderobu držim iznimno jednostavnom. Ne kupujem puno odjeće. Svoje pidžame dobijem za dolar ili manje u trgovini s rabljenom robom."

Stariji dom

Kada je kupila svoj dom bio je dotrajao i trebao je puno radova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štedljivica je rekla: "Kupaonica je bila u zapuštenom stanju, umjesto da ju zamijenim, očistila sam WC, ogulila i zalijepila pločice za samo 24 funte (oko 211 kuna). Kuhinja je kad sam došla ovdje bila neupotrebljiva. To je preuređena kuhinja koju sam uglavnom sama radila."

Također je dodala: "Kupujem samo najjeftiniji šampon od 88 centi (manje od 8 kuna) i najjeftiniji sapun i to je sve što mi stvarno treba. Šampon, regenerator, sapun, brijač i rukavice za piling", piše The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo