Play ponuda

ČISTAČICA POKAZALA KAKO (NE) TREBA BRISATI PARKET: / Priznajte, i vi ste radili ovu pogrešku! 'A zato mi je pod toliko prljav...'

Image

Na TikToku je osvanuo videozapis koji daje savjete o najboljem načinu brisanja poda i prikupio više od 230.000 pregleda

26.1.2021.
19:09
Play ponuda

Jedna od velikih prednosti drvenih podova jest lakoća čišćenja. Ili se barem tako čini?! Ova profesionalna čistačica tvrdi da mnogi od nas čine istu pogrešku kada krenu brisati pod, a ta pogreška bi ga zapravo mogla učiniti prljavijim nego što jest.

Naime, žena je u videu pokazala pravilan način čišćenja drvenih podova. Objasnila je da pod treba prati na način da krpom pratite smjer polaganja, odnosno uz linije na podu. Ako idete bočno, prljavština će se samo sakupljati u rupama između parketa, prenosi Mirror.

TRIK S LEDOM JE OTKRIĆE KOJE SMO ČEKALI: Što se nas tiče, nakon ovoga više nikad nećemo uzeti peglu u ruke…

Image
TRIK S LEDOM JE OTKRIĆE KOJE SMO ČEKALI: /

Što se nas tiče, nakon ovoga više nikad nećemo uzeti peglu u ruke...

Image
TRIK S LEDOM JE OTKRIĆE KOJE SMO ČEKALI: /

Što se nas tiče, nakon ovoga više nikad nećemo uzeti peglu u ruke...

Trik oduševio ljude

"Kada je u pitanju način života, više volim ljude koji se protive uobičajenomu. Međutim, što se tiče čišćenja, ne želim vidjeti da itko ide suprotno od smjera drva. Kada pod perete na taj način, prljavština i čestice zaglave se u pukotinama. Kada pratite linije, dobivate divan i čist sjaj", govori čistačica demonstrirajući kako treba, a kako ne treba.

Mnogi pratitelji TikTok profila TheBigCleanCo ostali su pozitivno šokirani ovim otkrićem te su priznali da su cijeli život čistili pogrešno. "Aha, zato je moj pod tako prljav!", samo je jedan od brojnih komentara ispod snimke.

Play ponuda
Play ponuda