Znate li kakva je to poza 68? Zapravo nije baš slična pozi 69 na koju ste možda pomislile, mnogo je uzbudljivija

Image
Foto: couples_magazine / instagram

Ova poza zahtjeva potpunu posvećenost jednog partnera drugome, a ne radi se o obostranom zadovoljstvu u isto vrijeme kao kod poze 69

30.1.2018.
14:00
couples_magazine / instagram
Play logo

Jeste li ikada čule za pozu 68? Ne, ne 69, za nju svi znamo i više nam nije toliko zanimljiva... Ovo je nešto sasvim drugo, iako ni same, priznajemo, do danas nismo imale pojma o čemu se zapravo radi.

Naime, poza 68 zapravo je poza u kojoj je jedan partner u potpunosti fokusiran na drugog partnera, dok je kod poze 69 zadovoljstvo obostrano. Poza 68 zahtijeva isti položaj kao i poza 69, ali partner koji je dolje leži na trbuhu, umjesto na leđima, dok mu partner koji je gore prilazi i stavlja glavu između nogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova je poza osmišljena kako bi se više pažnje posvetilo mjestima koja inače često zaboravljamo, a to su anus i testisi. I iako možda ne zvuči kao najromantičnija poza na svijetu, užitak koji može pružiti je nevjerojatan, a uz to može iznimno proširiti seksualne vidike.

Važno je da se potpuno prepustite partneru i maksimalno mu vjerujete

shimmer fallback
shimmer fallback
Play logo

Poza je zapravo idealna za parove koji su dugo godina u vezi i jako se dobro poznaju, jer je vjerojatno najintimnija poza u seksu za koju ste dosada čule, pa može postati malo čudno ako jedno drugome u potpunosti ne vjerujete i ako se u potpunosti ne prepustite.

I, kako vam se sviđa? Biste li voljele isprobati ovu pozu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Život na vagi
Trag divljači
Tri sestre
Señorita 89
Laži sa mnon
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Elon Musk show
Kako zadovoljiti ženu
Britain's Got Talent
default_cta
Obiteljske tajne
Play logo