BOMBA PODACI / Svaka druga osoba poseksala se na prvom spoju?! Ova generacija je promiskuitetnija od drugih, za njih ne postoje granice

Image
Foto: Shutterstock

Stručnjakinja za odnose i mentalno zdravlje Rachel Right istaknula je da ne postoji "pravo vrijeme" za intiman odnos s novim partnerom i da ako to učinite na prvom sastanku, znat ćete želite li nastavite vezu ili ne

29.1.2023.
19:14
Shutterstock
Play logo

Prema jednoj studiji, 49 posto sudionika je reklo da je spavalo s nekim na prvom sastanku, dok su oni drugi rekli da više vole uspostaviti emocionalnu vezu prije nego što legnu u krevet. Istraživači su također otkrili da su pozitivni odgovori žena posljedica predrasuda, jer su kroz povijest mnogo više osuđivane zbog intimnih aktivnosti. Kako su objasnili - "ono što se muškarcu tolerira, ženi treba biti zabranjeno voće".

shimmer fallback
shimmer fallback

Stručnjakinja za odnose Rachel Right dodala je da je nekim intimni odnos na prvom "dejtu" potpuno nerealno ponašanje, jer moraju prvo uspostaviti emocionalnu vezu s osobom prije toga. "Kakvog god da ste razmišljanja, sasvim je u redu da razgovarate s osobom s kojom izlazite o tome“, rekla je ona. Još jedna studija pokazala je da je skoro svaka druga osoba priznala da je imala odnos na prvom sastanku. Istraživanje je pokazalo da su muškarci više željni odmah spavati, a nešto manje od 60 posto priznalo je da je to napravilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
shimmer fallback
shimmer fallback

Utvrđeno je i da su milenijalci promiskuitetniji od generacije "Z" ili "baby bummera". Rachel je za kraj rekla da je važno da ljudi budu iskreni prema sebi i osobi s kojom se prvi put susreću.

Image
KAKO PRVI SEKS UTJEČE NA LJUBAVNI ŽIVOT: /

Odgovorite na ova pitanja. Objašnjenje bi vas moglo iznenaditi

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo