NIJE DO NJE / Par potrošio tisuće eura na testove, a rezultati negativni: 'Dečko me ostavio zbog osipa i svraba, a ja se svega odrekla'

Image
Foto: Shutterstock

Alergija na vlastitu spermu jedna je od nesvakidašnjih pojava, ali je moguća, a jedan muškarac se požalio da je alergičan na svoju djevojku

4.4.2023.
21:27
Shutterstock
VOYO logo

Zvuči nemoguće, ali jedan par je zbog simptoma posjetio brojne različite liječnike i potrošio veliku svotu novca na razna testiranja.

Alergičan na djevojku

Anonimni muškarac otkrio je da svaki put kada je u blizini svoje djevojke, dobije crveni osip koji ga svrbi. Par je potrošio nekoliko tisuća eura na specijaliste i napravio bezbrojne testove na alergije, ali rezultati uporno pokazuju da je negativan na sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova djevojka, koja radi kao frizerka, napravila je sve kako bi ovaj problem nestao. Prestala je koristiti preparate za kosu, ne šminka se, ne stavlja više parfeme, a čak je promijenila i pastu za zube i sredstva za čišćenje, sve kako bi dokazala da ona nije uzrok.

Image
NE MOŽE PROTIV SEBE /

Očajan muškarac požalio se na probleme u braku: 'Žena me više ne privlači, razloga se i sam sramim, ali...'

Image
NE MOŽE PROTIV SEBE /

Očajan muškarac požalio se na probleme u braku: 'Žena me više ne privlači, razloga se i sam sramim, ali...'

Ova 36-godišnjakija odlučila je svoje iskustvo podijeliti na Redditu, gdje se obratila za savjet. Napisala je da ju dečko i dalje krivi za osipe, zbog kojih je prestao pričati s njom. "Moj dečko je počeo dobivati ​​bolne, neugodne osipe na licu nekoliko mjeseci nakon veze. Tijekom prošle godine, kada je bio uvjeren da je nešto što dolazi od mene to uzrokovalo, prekidali smo puno puta", napisala je i dodala kako je promijenila deterdžent za pranje rublja, cigarete i prestala koristiti mirisne svijeće."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Shutterstock

Simptomi često počinju u roku od deset minuta od konzumacije alergične hrane. U ozbiljnijim slučajevima, stanje može uzrokovati anafilaksiju - tešku i potencijalno smrtonosnu reakciju na alergiju.

Ostavio djevojku zbog alergije

"Svaki put kad bi mu izbio osip, pretvorio bi se u paranoičnog i bijesnog čovjeka. Nakon brojnih testova, još uvijek nemamo odgovor. Iskreno mislim da smo eliminirali alergen jer zadnjih nekoliko reakcija nije slijedilo isti obrazac. Toliko sam se žrtvovala da se njegova reakcija ne vrati. Još uvijek ne nosim šminku, ni proizvode za kosu koje volim", napisala je žena i dodala da joj je dečko rekao da ne može više nastaviti vezu da je blokirao njen broj.

Neki korisnici Reddita su iz prethodnih objava primijetili da je priznala da je prevarila svog dečka pa su rekli da je to glavni problem. "Varala si ga i od tada mu izbija osip svaki put kad je s tobom? Vrijeme nije slučajno. Očigledno ne može prijeći preko toga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao netko tko gleda sa strane, vidim muškarca koji želi prekinuti stvari i našao je izgovor. Htio je prekinuti, ali je bio prevelika kukavica da to napravi pa je izmislio situaciju u kojoj je on žrtva i može okriviti tebe. Žao mi je, ali zvuči kao da veza ima većih problema od alergijskih reakcija", glasili su neki od komentara.

Image
Foto: Shutterstock
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo